Ophavsret og vilkår

Alt på SiteLikes hjemmeside er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af SiteLike ApS. 

Kopiering mv.
Artikler, fotografier, grafik og andet, der offentliggøres på SiteLikes hjemmeside, tilhører SiteLike og stilles udelukkende til rådighed for visning/læsning. Det er tilladt at tage kopier på papir (udprint) til privat brug. Denne adgang gælder alene for fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Det er endvidere tilladt at tage digitale kopier til egen personlig brug eller til personlig brug for husstanden, hvilket typisk vil omfatte din ægtefælle og børn, jf. ophavsretslovens § 12.

Du må dog ikke uden skriftligt samtykke fra SiteLike, kopiere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere indholdet af den besøgte hjemmeside, herunder tekst, billeder, lyd eller video til kommercielle eller offentlige formål.

Vilkår for brug af hjemmesiden

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger SiteLikes hjemmeside. Ved at bruge en hjemmeside, administreret/ejet af en eller flere af ovenfor nævnte juridiske ejere, accepterer du disse betingelser. Hvis du ikke er enig i betingelserne, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden.

SiteLike kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne hjemmeside for at gennemgå de gældende betingelser, som du er bundet af.

Vilkår og Betingelser

Ophavsretlig beskyttelse
Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på den besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser.
SiteLike er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som SiteLikes hjemmeside linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Ingen garanti for indholdet
SiteLike garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. SiteLike påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte hjemmeside.

Brug af siden er for egen risiko
Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Hverken SiteLike eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. SiteLike kan således ikke blive erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tab, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden.

SiteLike er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningsansvaret for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til eller brug af hjemmesiden.
Det samme gælder for din eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyd fra hjemmesiden.

Eneret til logoer og varemærker
Alle varemærker og logoer, der vises på SiteLikes hjemmeside tilhører eller administreres af SiteLike. Du har hverken licens eller ret til indhold på siden.

Tredjemands hjemmeside
SiteLike er ikke ansvarlig for indholdet af linkede hjemmeside eller andre hjemmeside, linket til fra SiteLikes hjemmeside. Hvis du ønsker at besøge hjemmeside, der er linket til fra SiteLikes hjemmeside, sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for annoncer.

SiteLike garanterer hverken udtrykkeligt eller underforstået for korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af indhold på tredjemands hjemmeside. SiteLike fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav eller erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands hjemmeside eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via SiteLikes hjemmeside.

Registrering af adblocker
SiteLike er nødt til at vise dig annoncer for fortsat at kunne tilbyde dig det indhold, som du er vant til. Det er derfor ikke tilladt at installere eller bruge udvidelser til din browser, som forhindrer annoncer i at blive hentet og vist på SiteLikes hjemmeside (såkaldt ”adblocker”). Ved at bruge en hjemmeside, der administreres eller ejes af SiteLike, accepterer du derfor, at SiteLike har ret til at oprette et script på dit terminaludstyr, som måler om du har installeret eller gør brug af en adblocker. Såfremt du har installeret eller bruger en adblocker, skal du enten deaktivere den eller godkende (dvs. whiteliste) de hjemmeside, der administreres eller ejes af SiteLike.

 

 

 

 

Sidst opdateret 01.04.2018